Ik ben Cindy.

Ik ben Cindy.
Ik word wel eens omschreven als het zonnetje in huis, de blonde met de krulletjes,...ik hou ervan om mensen te helpen ❤.
Net zoals de Rode Zonnehoed 🌸 behoud ik graag de gezondheid van de mensen. Het is een multi inzetbaar bloemetje zowel voor inwendig en uitwendig gebruik.
Als Herboriste hou ik van de natuur 🌱. Prachtig wat ze ons te bieden heeft.
Een opleiding kruidenverwerking paste dus perfect in mijn plaatje en zo kwam ik ook terecht bij een cursus aromatherapie. In een klein flesje etherische olie vindt je de essentie/levenskracht 🌿 van de plant terug. Mooi toch?
Door al 14 jaar in de winkel te werken heb ik enorm veel bijgeleerd van Johan onze zaakvoerder en ik leer nog elke dag bij 🤗. Love my job ❤!
Mijn kids zijn mijn grote spiegels, door hen ben ik in aanraking gekomen met de spirituele wereld, zoals meditatie en zoveel meer, die mij fascineerd en waardoor ik al heel veel mooie mensen heb mogen leren kennen 🥰🙏
Nood aan advies? Kom gerust tot bij ons in de winkel en ik help je graag verder 😃.


#nature #wonderofnature #natuurlijkegezondheid #natuur #herborist #kruiden #herbs #aromatherapie #aromatherapy #essentialoils #etherischeolie #echinacea #natuurwinkel #naturalhealth #spirituality #meditation #meditatie #advies #hetkruidengildegenk #doeesgenk #shoppeningenk #shopping2

Laat een reactie achter

Alle reacties worden beoordeeld voordat deze zichtbaar zijn